sky preloader

O Nama

Naša Priča Gotovo tri decenije iskustva u organizaciji događaja i industriji zabave _

Osnovan kao muzički studio početkom devedesetih godina, Sky Corp je nakon 2000. godine doživeo znatnu regionalnu ekspanziju, a tada već utemeljen brend SKYMUSIC postao je nezaobilazni deo svakog kompleksnijeg i kreativno osmišljenog događaja na ovim prostorima.

Danas, nakon gotovo 30 godina postojanja, Sky Corp grupa sa više od 10 kreativnih i tehnoloških kompanija, potvrđuje svoju regionalnu lidersku poziciju u oblasti organizacije i tehničke produkcije velikih događaja u ovom delu Evrope, distribucije i prodaje najvećih svetskih brendova muzičkih uređaja, instrumenata i audio-video opreme, te kroz delatnosti vezane za pružanje usluga iz marketinga, PR-a i izdavaštva.

ON 0-1

Naše VrednostiVizije & Dostignuća_

Sebi smo postavili visoke ciljeve, i etablirali se kao najpouzdaniji partner za sve one koji zahtevaju kreativna i inovativna rešenja vrhunskog kvaliteta. Poverenje stečeno uspešnim poslovanjem brižljivo negujemo sistematičnim i konstruktivnim pristupom.

Smatramo da je dobra komunikacija najbolji put do ciljeva kojima zajedno sa našim klijentima težimo, a glavni cilj je potpuno zadovoljstvo postignutim, uz kontinuirano podizanje kreativnih i tehnoloških standarda.

Portfolio & Ekspertiza U skladu sa najvišim svetskim standardima

U portfoliju korporacije ističe se organizacija najvećih manifestacija, festivala i koncerata u Srbiji i regionu, kao što su: regionalna dodela muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC), Cloud festivalska platforma koja je na Ušću objedinila Belgrade Beer Fest, Music Week i Noć muzike, ali i nastupi svetskih izvođača kao što su Rihanna, Lenny Kravitz, Robbie Williams, Enrique Iglesias, Sting, Jennifer Lopez i brojni drugi. Sky Corp stoji iza tehničke produkcije festivala EXIT i njegovih regionalnih ekstenzija, ali i televizijskih programa poput emisije Studio, X-Factor, Ja imam talenat i mnogih drugih.

Sa sedištem u Beogradu, a poslujući u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, naša korporacija kontinuirano potvrđuje svoju regionalnu lidersku poziciju, ujedno pružajući usluge i van granica regiona. Prateći savremene trendove, Sky Corp svoje kapacitete konstantno proširuje kroz niz strateških akvizicija.

Saznajte Više

Upoznajte Naš Tim Posvećeni, kreativni i iskusni profesionalci_

Naša kompanija teži savršenstvu u pružanju usluga našim klijentima, te smo sa velikom pažnjom okupili najveće profesionalce u svojim oblastima, koji sa odgovornošću i integritetom doprinose svojom autentičnom vizijom svakom projektu i stoga sa ponosom možemo da tvrdimo da su naši zaposleni najveća snaga kompanije. Posebnu pažnju poklanjamo negovanju različitih ideja, vizija i kreativnih predloga, na kojima je izgrađen naš identitet lidera u produkciji događaja u ovom delu Evrope.

Saznajte Više

SKY™ Academy Upis je u toku_

SKY™ Academy predstavlja jedinstven i modularana način edukacije koji u najmodernijem prostoru, sa najsavremenijom opremom u Jugoistočnoj Evropi, kreativcima i savremenim stvaraocima omogućava da svoja znanja i talente podignu na viši nivo.

Karijera & Edukacija Priključite se našem timu_

Ukoliko želite da postanete deo našeg uspešnog rastućeg tima, kontaktirajte nas!