sky preloader

Vesti

Skymusic i ove zadužen za laser show-a na Kuli Beograd u novogodišnjoj noći Spektakularan ulazak u 2023. u najprestižnijem delu srpske prestonice

Lokacija Kula Beograd

Datum održavanja 31. December, 2022

Skymusic je i ove godine bio deo spektakularnog performansa na Kuli Beograd u novogodišnjoj noći, koji je srpsku prestonicu još jedanput svrstao na mapu metropola širom sveta prepoznatljivih po senzacionalnim novogodišnjim dočecima.

Skymusic je ove godine bio zadužen za tehničku produkciju, media content, za lasere i svetlosne efekte bili su zaduženi Skymusic Production & Kvant. Kompanija Grucci USA bila je i ove godine zadužena za vatromet.

Osmominutni vatromet isprepleten sa laserskim zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uveo je brojne posetioce i stanovnike prestonice u 2023. godinu, a čak 10.000 svetlosnih efekata, 180 pirotehničkih pozicija, preko 160 lighting tela i premijera Cobri obojili su Beograd u šareno i priredili spektakularan doček Nove godine.

Po prvi put u Srbiji i regionu korišćene su roto glave sa laserskim izvorom svetla najnovije generacije - uređaj Ayrton Cobra je najmoderniji uređaj čiji domet svetlosnog snopa prelazi 5 km, te poseduje fenomenalan spektar boja koje ne gube na intenzitetu i kvalitetu na velikim udaljenostima.

Svečanom dočeku naročito je doprinela i numera koja je specijalno za ovu priliku komponovana u prostorijama SKYMUSIC-a od strane Dušana Alagića i Milenka Škarića, a koju su izvele naša poznata sopraniskinja Marija Nešić i mlada pevačica Anđela Despotović.

Datum objavljivanja 04. January, 2023


Slične vesti Saznajte više_