sky preloader

Vesti

Goran Bregović, Mladen Vojičić – Tifa i Elvis Bajramović sa svojim orkestrom za Srpsku novu godinu Spektakularan doček Srpske nove 2023. godine na Trgu republike

Lokacija Trg republike, Beograd

Datum održavanja 13. January, 2023

Goran Bregović, najveća internacionalna zvezda sa naših prostora, nastupiće na svečanom dočeku Srpske nove godine na Trgu republike u petak, 13. januara, u organizaciji Grada Beograda i Skymusic-a. Zvanični deo programa počinje od 21 čas. 

Publika će imati priliku da uživa u Bregovićevim vanvremenskim hitovima, a muzička pratnja Orkestra za svadbe i sahrane, koji predstavlja svojevrsnu muzičku ekstravagancu sa Balkana, prirediće nazaboravan koncert koji će prestoničku publiku ostaviti bez daha. Bregović je decenijama unazad gradio svoj unikatni muzički stil, koji su prepoznali milioni širom sveta, pa nema sumnje da će ovaj doček Srpske Nove godine biti jedan od najboljih do sada, te da će prevazići sva očekivanja.

Kao specijalni gost najavljen je nekadašnji član grupe Bijelo dugme, pevač koji je otpevao neke od najvećih hitova ovog legendarnog benda, poput „Lipe cvatu“, „Meni se ne spava“, „Padaju zvijezde“ i druge, Mladen Vojičić – Tifa. 

Doček će upriličiti i prva truba 61. Dragačevskog sabora trubača u Guči, Elvis Bajramović, koji će sa svojim trubačkim orkestrom otvoriti program. 

Čitav ugođaj upotpuniće izvanredan vizuelno-scenski spektakl, za koji će biti zadužen Skymusic.

Datum objavljivanja 12. January, 2023


Slične vesti Saznajte više_