sky preloader

Vesti

Počelo glasanje za MAC putem zvaničnog sajta manifestacije Za samo nekoliko sati stiglo više od pola miliona glasova!

Lokacija Štark Arena

Datum održavanja 25. January, 2023 - 26. January, 2023

Glasanje publike za nominovane izvođače putem zvaničnog sajta Music Awards Ceremony (MAC) je počelo, a interesovanje publike, nezabeleženo do sad, prevazišlo je sva očekivanja!

Fanovi iz regiona, ali i iz čitavog sveta, dali su svoje prve online glasove, a u samo nekoliko sati od objave ove vesti na zvaničnom Instagram profilu ceremonije, pristiglo je više od pola miliona glasova! Bez ikakve prethodne najave, MAC je još jednom sve iznenadio, a fantastičan odziv govori da je publika i više nego spremna da na svaki način podrži svoje favorite u trci za prestižne nagrade.

Poput prethodnih godina, svi glasači imaju pravo na 10 glasova po kategoriji, a dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji poklanja MaxBet. Dodatno, YouTube glasanje i dalje traje, pa fanovi i dalje mogu da podrže svoje favorite i putem zvanične YouTube stranice manifestacije, po principu jedan lajk – jedan glas.

Više od 500 nominacija raspoređeno je u ukupno 20 kategorija, a glasanje se obavlja online – na neki od gore ponuđenih načina, osim za kategoriju ALBUM GODINE, za koju se glasa isključivo SMS-om. Za ovu kategoriju publika može da glasa slanjem poruke na 9009 koji važi za sve mobilne mreže, tako što u tekst poruke upiše UNICEF i redni broj numere u okviru ove kategorije za koju želi da glasa (npr. UNICEF9 se šalje na 9009 ukoliko želite da glasate za numeru pod rednim brojem 9 u okviru kategorije ALBUM GODINE). Cena poruke je 200 dinara, a broj glasova SMS-om nije ograničen.

Sav prihod od SMS glasova biče preusmeren UNICEF-u za program „Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih“

Datum objavljivanja 13. January, 2023


Slične vesti Saznajte više_