sky preloader

Vesti

2022 IMMAF World Championships i BRAVE CF 69 u Štark Areni Beograd postaje centar MMA borbi

Lokacija Štark Arena

Datum održavanja 11. February, 2023 - 17. February, 2023

U saradnji sa Međunarodnom federacijom mešovitih borilačkih veština (IMMAF) i promocijom "BRAVE CF", MMA savez Srbije i Grad Beograd kao domaćini, ugostiće po prvi put u istoriji svetski šampionat u ovom delu sveta, u beogradskoj Štark Areni u periodu od 11 - 17. februara.

Od 2014. godine, domaćini svetskih šampionata bili su Sjedinjene Američke Države, Bahrein i Ujedinjeni Arapski Emirati, a ove godine Srbija će biti prva evropska država koja će organizovati osmi po redu svetski šampionat u amaterskom MMA. Na ovom šampionatu učešće će uzeti rekoradan broj takmičara i to preko 520 juniora i seniora iz 62 zemlje sveta.

Već 18. februara u Štark Areni Beograđane očekuje BRAVE CF 69, najbrže rastuća MMA promocija sa sedištem u Bahreinu. BRAVE CF je 2016. godine osnovao Šeik Kalid bin Hamad Al Kalifa, a prethodne godine ova promocija je prvi put posetila Beograd u Bel Expo centru. Do sada je organizovano 68 događaja širom sveta, te će ovaj u Beogradu biti 69. po redu na čijem će se fajt kardu naći srpska i regionalna imena.

Za potrebe ova dva događaja, Skymusic će raditi kompetnu tehničku produkciju, a ulaznice za događaj dostupne su putem besplatne efinity aplikacije, putem sajta efinity.rs, na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva.

Datum objavljivanja 09. February, 2023


Slične vesti Saznajte više_