sky preloader

Vesti

Nikos Vertis 29. juna na Tašmajdanu Poznati Grk po prvi put nastupa u Srbiji

Lokacija Stadion Tašmajdan

Datum održavanja 29. June, 2023

Nikos Vertis, Apolon božanskog glasa, kako ga često u medijima nazivaju, po prvi put nastupiće u Srbiji 29. juna na Tašmajdanu u organizaciji Skymusic-a!

Njegove pesme dobro su poznate domaćoj publici, budući da nekoliko njegovih numera prepevano od stane naših najvećih muzičkih zvezda, kako iz pop tako i folk voda! Neke od njih, postale su ne samo svojevrsne himne grčke muzike, već i globalni hitovi, među kojima se izdvajaju „An Me Deis Na Kleo“, „Den Me Skeftesai“ i „Thelo na me nioseis“.

Poznat po svom prepoznatljivom glasu i stilu pevanja, Nikos je odmah osvojio srca publike, naročito pripadnica nežnijeg pola i za kratko vreme stekao svetsku slavu. Njegovi koncerti širom sveta mesecima su unapred rasprodati, a beogradski koncert prava je prilika da i domaća publika po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu.

Nikos Vertis rođen je u Holandiji od roditelja Grka, ali se kao mlad preselio se sa porodicom u Grčku gde je otkrio svoju strast za muzikom. Nikosov jedinstveni glas i stil brzo su privukli pažnju grčke muzičke industrije i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih pevača u zemlji. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume, uključujući „Pos Pernao Ta Vradia Mou“, „Mono Gia Sena“ i „An Eisai Ena Asteri“. Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, stvarajući zvuk koji je jedinstveno njegov. Takođe, sarađivao je sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji, uključujući Giorgosa Mazonakisa, Kejti Garbi i Sakisa Ruvasa.

Ulaznice za beogradski koncert grčke superzvezde mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Datum objavljivanja 21. March, 2023


Slične vesti Saznajte više_