sky preloader

Vesti

Fenomenalni Aco Pejović otvorio Predsaborske dane Tokom jučerašnjeg dana, Guča je oživela prisustvom velikog broja posetilaca, stvarajući atmosferu koja nas je vratila u duh saborskih okupljanja

Lokacija Guča

Datum objavljivanja 09. August, 2023

Najprepoznatljivija manifestacija tradicionalne srpske muzike – Guča festival, sinoć je zvanično otvoren koncertom jedne od najveće regionalne zvezde narodne muzike – Ace Pejovića. Spektakl koji je trajao više do duboko u noć počeo je virtuoznim izvođenjem najpoznatijih muzičkih numera u izvedbi Trubačkog orkestra „Braća Krstić“, kulminirao je već sa prvim taktovima pesme „Za Ljiljanu“ čuvenog Tome Zdravkovića, kojom je Pejović započeo svoj nastup.

Sjajna atmosfera i neverovatna energija obeležili su prvi dan festivala – publika na prepunom stadionu pevala je uglas najveće hitove popularnog pevača, dok su njegov prepoznatljiv vokal i sjajna interpretacija dodatno su podgrejali atmosferu, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

Dobra energija osetila se u Guči tokom čitavog jučerašnjeg dana - ulice su bile preplavljene ljudima, a zvuci truba orili su se sa svih strana, a bogat muzički program sa nekim od najpoznatijih izvođača i najboljih trubačkih orkestara u hotelu Nordic u organizaciji Skymusic-a privukao je veliki broj gostiju, koji su se uz trubače veselili do ranih jutarnjih sati. Dejan Matić, Boban i Marko Marković, Bojan Krstić, Vladimir Ivanović samo su neka od imena koja će tokom Festivala nastupiti u hotelu Nordic, dok je sinoć atmosferu do usijanja doveo Dejan Petrović sa svojim Big Bandom.

Očekivanja su velika i za večerašnji koncert Aleksandre Prijović, koji će se održati u okviru Predsaborskih dana. Publika već s nestrpljenjem iščekuje njen performans, a nema sumnje da će se večeras na glavnom stadionu prolamati neki od njenih najvećih hitova.

Slične vesti Saznajte više_