sky preloader

Vesti

Aleksandra Prijović osvaja Arenu DVA PUTA! Otkrila detalje na spektakularnoj konferenciji za medije održanoj u Štark Areni

Lokacija Štark Arena

Datum objavljivanja 06. September, 2023

Danas je na konferenciji za medije održanoj u Beogradu, jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima, Aleksandra Prijović, emotivno iznela iznenađujuće vesti. Na samom početku konferencije, Prijovićeva je bila preplavljena emocijama dok je otkrivala detalje o prvom koncertu u okviru svoje regionalne turneje "Od istoka do zapada", koji će biti održan 29. septembra u beogradskoj Štark Areni a zatim najavila i drugi koncert koji je zakazan za 30. septembar.

Dramatičnim odbrojavanjem, pred mnogobrojnim predstavnicima medija, Aleksandra je zatim otkrila ovu radosnu informaciju i zvanično pustila u prodaju ulaznice za novi datum. Kako je objasnila na konferenciji, njen beogradski koncert zakazan za 29. septembar, kojim će započeti svoju prvu turneju, gotovo je rasprodat. Zbog ogromnog interesovanja publike, Prijovićeva je sa posebnom radošću odlučila da svoje obožavaoce iznenadi još jednim spektakularnim koncertom – samo dan nakon prvog.

Pevačica je takođe izrazila svoje zadovoljstvo što je tim SkyMusic produkcije uz nju tokom ove turneje, koji će se pobrinuti da scensko-vizuelni spektakl bude nešto što dosad nije viđeno. Očekuje se da će koncerti u Štark Areni biti ostvarenje snova za sve prisutne, sa vrhunskom produkcijom i neverovatnom scenografijom.

Interesovanje za Aleksandrine koncerte širom regiona je veliko. U gradovima poput Sarajeva, Teslića, Tuzle i Banja Luke, vlada ogromno interesovanje, dok je Arena u Zagrebu gotovo rasprodata!

Ulaznice za beogradski koncert folk zvezde dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat), kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, u preko 1.000 objekata širom Srbije.

Slične vesti Saznajte više_