sky preloader

Vesti

BIOXGN proizvodi za negu kose, lica i tela predstavljeni na najprestižnijem svetskom sajmu kozmetike COSMOPROF WORLDWIDE BOLONJA 2024

Lokacija Bolonja, Italija

Datum objavljivanja 25. March, 2024

BIOXGN kozmetika uspešno je učestvovala na ovogodišnjem međunarodnom sajmu kozmetike, COSMOPROF WORLDWIDE BOLONJA 2024, koji se održao od 21. do 24. marta 2024. godine.

COSMOPROF WORLDWIDE BOLONJA je najveći svetski sajam kozmetike koji je posvećen svim aspektima organske kozmetike i lepote generalno. Predstavlja jedan od najuticajnijih događaja u industriji lepote,  što govore i ovogodišnje brojke -  COSMOPROF WORLDWIDE BOLONJA je okupio blizu 3.000 izlagača iz 64 zemlje i više od 250.000 posetilaca. 

Na ovom prestižnom događaju, koji je ujedno i platforma za razmenu ideja i uspostavljanje poslovnih kontakata sa najeminentnijim svetskim stručnjacima, BIOXGN je po drugi put imao priliku da prezentuje najnoviju liniju viskokokvaltetne kozmetike za negu kose, lica i tela, a naši predstavnici, pored učešća u izložbenom delu, imali su priliku da prisustvuju i stručnim predavanjima, obukama i B2B sastancima.


Slične vesti Saznajte više_