sky preloader

Vesti

Miller Lovefest Fire u Hangaru

Lokacija Beograd

Datum 18. March, 2020

Pored najvećih svetskih muzičkih zvezda, na ovogodišnji Miller Lovefest Fire u Beogradu stigla je i vrhunska produkcija koju potpisuje Skymusic.

Zbog specifčnosti samog prostora Hangar u luci Beograd, Skymusicov odabir za zvučni system bio je EAW Anya adaptive system, koji je još jednom pokazao svoj pravi kapacitet. Postavljen u double hang konfiguraciji, bez problema je savladao izazov ovog prostora i nesvakidašnje postavke.

Kompletan DJ backline bio je deo bogate Skymusicove kolekcije DJ opreme, najveće u ovom delu Evrope. Di džej Paco Osuna koristio je MODEL 1 koji je dizajnirao Richie Hawtin,Ilario Alicante (headliner) je koristio novi Allen&Heath 96, Di džej UnderCatt koristio je Pioneer DJM900 NEXUS 2. Naravno 8 Pioneer CDJ2000 NEXUS2 playera na kojima su se smenjivali izvodjači.

Rasveta je bila postavljena na 4 prsta dužine 24m koja su kretala iz centralne tačke bine, šireći se po vertikali i horizontali ka publici. Za te potrebe korišćen je Eurotruss ST50, kao idealan izbor zbog velike udaljenosti tačaka kačenja.

DubLab VJ team iz Portugala potpisuje spektakularni video dizajn koji je bio izuzetno izazovan zbog neubičajene postavke ekrana, čija je ukupna dužina bila neverovatnih 50 m. Da bi se pokrenula ova masivna projekcija bilo je neophodno dva 8K video procesora.

Kreativno rešenje Skymusica u saradnji sa Lovefest timom podrazumevalo je i 12 laser barova.

Slične vesti Saznajte više_