sky preloader

Vesti

Belgrade Music Week 2021 Objavljen prvi talas izvođača

Lokacija Ušće, Beograd

Datum 24. July, 2021

Organizatori Belgrade Music Week-a najavljuju nastupe najvećih zvezda trap, hip hop i pop muzike, na festivalu koji je pre dve godine potpuno osvojio srca Beograđana i okupio više od 300.000 posetilaca.
 
Ovogodišnje, treće po redu izdanje Belgrade Music Week festivala biće održano od 26. do 29. avgusta. Program predvode najveće domaće i regionalne zvezde: Coby, Buba Corelli, Jala Brat, Teodora Džehverović, Hurricane, Voyage, a nastupe su potvrdili i Gazda Paja, De Vito, Angelina, Nucci, kao i trenutno jedan od najaktuelnijih evropskih denshol i hip-hop umetnika - austrijski producent Raf Camora!
 
Svi koji znače nešto na domaćoj muzičkoj sceni nastupiće na Ušću i biće to prilika da publika uživo čuje izvođače koji suvereno vladaju listama srpskog Youtube trendinga. Organizatori iz Skymusic-a kažu da je ovo tek prva najava programa, te da se u narednim danima može očekivati objava još više od 20 najpoznatijih domaćih i regionalnih imena.
 
 
Broj posetilaca na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u biće ograničen usled pandemije, pa organizatori pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme.
 
Prodaja ulaznica po promotivnim cenama od 490 RSD za redovne dnevne ulaznice i 890 RSD za fan pit dnevne ulaznice, kreće 2. avgusta tačno u podne. Ulaznice će se moći nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS (https://apps.apple.com/us/app/efinity/id1528523731) i Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.simula.infinity&hl=sr&gl=RS)
 
Više informacija o festivalu može se pronaći na zvaničnom sajtu www.musicweek.rs

Slične vesti Saznajte više_