sky preloader

Vesti

Petar Grašo prvi put u Štark Areni 11.11.2022.godine Organizacija i produkcija kompletnog događaja od strane Skymusic-a

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 11. April, 2022

Regionalna pop zvezda i kantautor Petar Grašo nakon brojnih uspešnih koncerata, nastupiće u beogradskoj Štark Areni 11.11.2022. godine sa početkom od 20.30 časova.

Koncert će biti kruna ovogodišnjih solističkih nastupa u muzičkom, produkcionom i kreativnom smislu, obećavaju i umetnik i organizatori.  
Skymusic, organizator koncerta, ima tri decenije iskustva u industriji zabave i svakodnevno na brojnim projektima potvrđuje lidersku poziciju u oblasti organizacije i tehničke produkcije u ovom delu Evrope.
 
Na konferenciji za novinare koja je održana povodom najave koncerta u prostorijama Skymusic-a, Petar Grašo izjavio je da veruje da će koncert u beogradskoj Štark Areni biti kruna sa kojom ćemo zaokružiti jedno fantastično koncertno razdoblje.
 
Sretan sam što ne postoji samo jedna pesma koja je moja lična karta, znam da je pesma "Ako te pitaju" obeležila poslednjih nekoliko godina etar u celoj regiji ali ne mogu samo nju da izdvojim. Imao sam u karijeri i pesme "Utorak", "Moje zlato", "Ko nam brani", dakle puno pesama broj jedan.”
 
Grašo je takođe istakao da ne objavljuje često pesme, jednu do dve godišnje i zbog toga se trudi sa autorima, koautorima, koproducentskom ekipom da daju sve od sebe da pesma bude skrojena i napravljena kako treba. Iz tog razloga nema samo jednu pesmu koja je uspela, već većina pesama ima svoj pečat i dugovečnost.
 
CEO i osnivač Skymusic-a Milenko Škaric napomenuo je da ne zaostajemo za svetom što se tiče produkcije velikih događaja.
 
„Velika želja naše kompanije bila je da organizujemo koncert Petra Graša, ovo je za nas, kao organizatore koncerata i produkcije, jedna velika poslastica. Koncertna kultura u Beogradu je dosegla potpuno novi nivo neposredno pred pandemiju korona virusom. Jedan od razloga za to je što su domaći koncerti dobili superiornu produkciju, značajno bolju nego strani koncerti koji se realizuju kod nas. Publika dolazi na jedan spaktakl koji ne zaostaje za svetom, osećaće se povlašćeno i moći će da vidi nešto originalno. Lepo je i lako raditi sa  umetnicima koji muzički i izvođački imaju šta da kažu i kojima je tehnička produkcija samo dokaz njihovog kreativnog izražavanja. Nama je  više nego zadovoljstvo što ćemo organizovati i producirati ovaj koncert.“
 
Prodaja ulaznica kreće od 15.aprila, putem eFinity aplikacije.

Slične vesti Saznajte više_