sky preloader

Vesti

VAŽNO: Pomeren prvi dan Belgrade Music Week-a sa četvrtka, 25. na nedelju 28. avgust! Ostatak festivala odvijaće se po planu

Lokacija Beograd, Ušće

Datum objavljivanja 26. August, 2022

Zbog obilnih padavina u prethodnih nekoliko dana, koje su onemogućile pravovremenu pripremu Belgrade Music Week festivala i najavljenog nevremena, obaveštavamo vas da je, u dogovoru sa gradskim službama, program prve festivalske noći sa četvrtka pomeren na nedelju, 28. avgust, te će tako ova manifestacija biti održana ove nedelje od 26. do 28. avgusta, umesto, kako je prvobitno planirano, od 25. do 27. avgusta.


Program najavljen za petak i subotu ostaje nepromenjen, dok će izvođači koji su trebali da nastupe u četvrtak, odnosnp Coby, Rasta, Angelina, Sara Jo i Inas nastupiti u nedelju, 28. avgusta.


Od petka se očekuje stabilizacija vremenskih uslova i sve prognoze predviđaju sunčano vreme, uz visoke dnevne temperature i vedre i tople noći u prestonici.


Svi festivalski fanovi koji su kupili jednodnevne ulaznice za prvo veče festivala, odnosno za četvrtak, moći će da refundiraju novac, ukoliko nisu u mogućnosti da dođu na festival u nedelju. Više informacija o proceduri povrata novca može se pronaći na sajtu musicweek.rs i društvenim mrežama festivala. 


Četvrto izdanje Belgrade Music Week festivala biće održano od 26. do 28. avgusta na Ušću, kada će nastupiti neke od najvećih regionalnih zvezda današnjice, dok će program uz izmene izgledati ovako:


U petak, 26. avgusta nastupiće Nucci, Voyage, Crni Cerak, Gazda Paja, Zera, Corona i Rimski, Djexon i Coja i Indodjija. U subotu na scenu izlaze Relja, Devito, Teodora, Nikolija i IDJShow finalisti, a u nedelju, 28. avgusta očekuju nas nastupi izvođača Coby, Rasta, Sara Jo, Angelina i Inas. 


U prodaji su trenutno dnevne ulaznice po promotivnoj ceni od 690 dinara za regularne, odnosno 890 dinara za FAN PIT, dok je dostupan i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 1.390 dinara za regularne i 1.790 dinara za FAN PIT za sva tri dana. Ulaznice po ovim promotivnim cenama se mogu nabaviti do srede, 24. avgusta do ponoći, putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.

Slične vesti Saznajte više_